Lado Leskovar – Frank Sinatra program

Lado-Leskovar-Frank-SinatraProgram Frank Sinatra je poseben koncertni program Lada Leskovarja z najlepšimi skladbami legendarnega Frank Sinatre, ki ga izvaja v živo v okviru odličnega Gipsy Swing kvinteta ali tria v sestavi dve kitari, kontrabas in bobni. Glasba Frank Sinatre je prežeta z bogatimi harmoničnimi strukturami in izvrstnimi klasičnimi aranžmaji, ki so jih spisali največji skladateljski mojstri in tekstopisci tistega časa. Ladu, z njegovim žametnim baritonom in izvrstno interpretacijo, so čevlji Frank Sinatre kot naročeni.

V sestavi Gipsy Swing kvinteta ali tria je program začinjen s kreativnimi aranžmaji, ki dajejo brezčasnim hitom Sinatre atraktivno in živahno preobleko. Med skladbami tega nepozabnega ameriškega pevca, boste slišali pesmi, kot so My Way, Strangers In The Night, Moon River, Blue Moon, All Of Me, Everybody Loves Somebody in številne druge legendarne skladbe, ki odzvanjajo po celem svetu tudi že 8 desetletij! Dolžina programa znaša 1,5 ure.

Ladova spremljevalna zasedba dodatno izvaja še program, ki je sestavljen iz zimzelenih slovenskih popevk in jazz standardov, ki jih odpoje gostujoča pevka. Dolžina dodatnega programa Ladove spremljevalne skupine znaša do 3 ure.  

Kontakt:

Osebni management:
Gregor Karer, 031-345-876, gregor.karer@gig.si

Tehnika / PR:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Vaša vprašanja lahko posredujete tudi preko spletnega obrazca:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

VIDEO:

Posted in projekti.