Knjiga: Lado Leskovar / Lado – Ena sama ljubezen

– Podpisana biografija Lada Leskovarja

V Založbi Mladika je izšla Ladova avtorizirana avtobiografija LADO – Ena sama ljubezen, ki jo je po pripovedi Lada Leskovarja spisal Matej Krajnc. V knjigi se ob Ladovem pripovedovanju sprehodimo skozi najbolj zgodnja leta njegovega življenja in začetkov odrske kariere, ki jo je leta 1945 začel na oprsju operne dive Valerije Heybalove v operi Madame Butterfly in nadaljeval leta 1951 v filmu Kekec, kar je vodilo v izjemno pevsko kariero, ki traja kar 6 desetletij. Uspešno pevsko kariero je spremljalo tudi zanimivo zasebno življenje, saj je Lado veliko potoval in nastopal tudi po Rusiji ter se kar štirikrat poročil.

Več preberite v knjigi Lado – Ena sama ljubezen (možno tudi osebno posvetilo Lada v knjigi).


Obrazec za naročanje:

Po oddaji vašega naročila prejmete na e-mail potrdilo in navodilo za plačilo preko predračuna, po plačilu pa (glede na izbrano opcijo) prejmete račun poleg knjige (ali z osebnim prevzemom ali preko pošiljanja po pošti).

Prosimo izberite opcijo naročila in prevzema:
24,90 EUR / 1 izvod knjige - Osebni prevzem na sedežu podjetja (Agencija GIG, Koseška cesta 8, 1000 Ljubljana)26,90 EUR / 1 izvod knjige - Pošiljanje po pošti (poštnina že vključena v ceno!)49,80 EUR / 2 izvoda knjige - Pošiljanje po pošti (posebna ponudba: brezplačna poštnina!)

Vaši podatki:
Ime in priimek *obvezno

Naslov (ulica, pošta, kraj) *obvezno

Email *obvezno

Kontaktni telefon

Morebitno kratko posvetilo:
Pripis osebnega posvetila Lada v knjigo (primer: "Anita, vse najboljše -Lado").

Vaše dodatno sporočilo ob naročilu:
Če naročate za podjetje ali drugo osebo (kot darilo), število izvodov, dodatne opombePosted in Uncategorized.