Lado Leskovar – Solo

Lado-leskovar-solo-foto-staLado je najbolj prepoznaven po svojem žametnem baritonu in izvrstnih interpretacijah besedil (Ježkov nagrajenec) ob tem pa ne moremo prezreti šarma kot sestavnega dela njegove osebnosti. Lado je izkušen, klasično izoblikovan pevec gentlemanskega  kova, kakršnih ne delajo več. V skladu s tem in glede na trende razvoja glasbene scene je edino logično in pravilno, da ima legenda slovenske glasbe pripravljen tudi solo program svojih zimzelenih melodij na profesionalno izdelano glasbeno podlago (matrico), čeprav je velik ljubitelj žive glasbe v celoti. Te matrice so pravzaprav playback posnetki, ki so posneti brez vodilnega vokala in ki jih je možno uporabiti za nastope.

Solo program Lada Leskovarja vsebuje zimzelene melodije kot so Poslednji vlak, Prelepa si bela Ljubljana, Zemlja Pleše, Si samotna nocoj, Vse rože sveta, Tralali tralala kot tudi novejše, npr. prekrasna naslovna pesem dvojnega albuma Za vekomaj. Izvrsten je tudi kot interpret zimzelenih tujih hitov glasbenih trubadurskih ikon kot sta Frank Sinatra in Elvis Presley, ki so prav tako vključeni v njegov solo program.

To je zelo prikladno za različne vrste praznovanj, prireditev, dogodkov, … V kolikor v kratkem planirate kakšen poseben dogodek, ki bi ga lahko počastili z dobro glasbo, nas kontaktirajte!

Kontakt:

Osebni management:
Gregor Karer, 031-345-876, gregor.karer@gig.si

Tehnika / PR:
Andrej Maver, 031-233-262, andrej@gig.si

Vaša vprašanja lahko posredujete tudi preko spletnega obrazca:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

VIDEO:

Posted in projekti.